Török Ilona bizonyságtétele

Címkék:

Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a konferencián, ahol kipróbált, istenfélő, hűséges emberek szolgálatán keresztül megismerhettem Isten akaratát a sáfársággal kapcsolatban.

Régebben a sáfár szó hallatán rögtön az anyagiak jutottak eszembe és meglepődtem, hogy szinte ?alig? hallottam valamit konkrétan a pénzről.

Minden téma sajátosan mutatta be életünk különböző területein a sáfárságot.

Tetszik Isten bőséges kegyelme, hogy ilyen sok lehetőségünk van megtanulni, gyakorolni, hogy miként is lehetünk az Ő jó sáfárai.

Sokszor és sokféleképpen megtapasztalhattam már Isten szeretetét, ez most is így volt.

Legyen szó akár az adakozásról, hűségről, becsületességről, minden mögött Isten hatalmas szeretete áll, ami arra késztet, hogy mi is ezt a szeretetet mutassuk be.

Nagyon jó dolog belenézni Isten tükrébe ? ami az Ő írott szava ? és meglátni hol is járunk azon az úton, melyen Vele együtt indultunk el.

Kegyelem, hogy megváltoztathatjuk a gondolkodásunkat és Isten igazságaihoz igazodhatunk, ami által közelebb kerülhetünk az Ő megismeréséhez.

Ezt éreztem, mikor hallgattam a tanításokat, hogy a mennyhez jutok közelebb.

Köszönöm!

Ilyen megközelítésből még sosem hallottam sáfárságról tanítást, számomra nagy áldás volt veletek tölteni ezt a két napot.

Isten áldja meg a szolgálatotokat!

Szeretettel: Tili