Pályázat - A Munkacsoport logójának, arculatának elkészítésére

Pályázat

A Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) Sáfárság Munkacsoport hálózatának logó és arculattervezésére

Alapinformációk a Munkacsoportról

A Munkacsoport 2001-ben alakult. Célja, hogy az Isten üzeneteként a Bibliában található gyakorlati életvezetési alapelveket tanítsa magyarul beszélő embereknek, elsősorban keresztényeknek.

Alapvető gondolata az, hogy amink van azt mind Istentől kaptuk (képességeink, kapcsolataink, pénzünk, időnk, anyagi javaink) és mi nem tulajdonosai, hanem sáfárai (intézői, gazdatisztjei , menedzserei) vagyunk ezeknek. A tulajdonos maga Isten és nekünk el kell számolnunk, hogy az előbbi erőforrásokkal hogyan gazdálkodunk. Az is fontos megállapításunk, hogy az anyagi javakhoz és erőforrásokhoz való hozzáállásunk alapvetően meghatározza az Istennel való kapcsolatunkat.

Nem csupán pénzről beszélünk és az ehhez kapcsolódó dolgokról, hanem egyéb témákban is tanítunk: arról, hogy minden Istené, hogy hűségesnek kell lennünk, tanítunk az időbeosztásról, munkához való hozzáállásról, megelégedettségről, gyermekek pénzügyi neveléséről, adakozásról, adósságról, megtakarításról, örök értékekről. Mindezek együtt alkotják a sáfárság területét.

A Munkacsoport a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) hálózataként működik, tagjai előadásokat, igehirdetéseket tartanak, helyi, regionális és országos konferenciákat szerveznek és adnak rajtuk elő. Emellett igyekszünk a témába vágó könyveket is kiadni, „A Sáfárság öröme” című könyvünk bővített új kiadása jelenleg folyamatban van. A Munkacsoport honlapja: www.safarsag.hu

Logó és arculat pályázat

A Munkacsoport pályázatot hirdet logójának és arculatának megtervezésére. Ennek kapcsán olyan logó terveket várunk, amelyek grafikus emblémával és/vagy a Munkacsoport nevének kiírásával jellegzetesen megkülönböztetik a Munkacsoportot és utalnak annak feladatára, tevékenységére. Az emblémán túl fontos, hogy meghatározzuk a kiadványaink, leveleink, plakátjaink és weboldalunk, facebook oldalunk egységes megjelenését, színvilágát, a kommunikációban használt betűtípust, stb (arculat), valamint egy powerpoint prezentáció sablont.

Határidő

2014. május 1. 12:00

Díj

A Munkacsoport a nyertes pályaműnek 30.000 Ft-os díjat ítél meg. A 2. és 3. helyezett 5-5 ezer Ft-os díjat kap és térítésmentesen részt vehet egy Sáfárság öröme konferencián.

A bírálat módja

A pályaműveket az attila.kapocs@gmail.com emailcímre lehet küldeni a megjelölt határidőig. A pályaműveket a Munkacsoport bírálja el. Eredményhirdetés május 20-án várható a sáfárság.hu weboldalon és facebook oldalon bejelentve.