Debreceni Jánosné Saci bizonyságtétele

Címkék:

Beszámoló az 5. Országos Sáfárság öröme Konferenciáról

Hétfőn reggel 9 órakor kezdtük a konferenciát a Gospel Szuterénben, amit több hónapos szervezés előzött meg.

Levélben, e-mailban értesítettük a budapesti és a körzetében lévő gyülekezeteket. Ez a konferencia eltért az előzőktől abban is, hogy több előadó vett részt a Sáfárság munkacsoportból is.

Az alkalmat Piszter Ervin és Kovács Zoltán nyitotta meg, majd hét előadás következett, megszakítva a szünetekkel és kiscsoportos beszélgetésekkel, ebéddel. A gyülekezetünkből Orsovai Dezső, Piszter Emil és Debreceni János volt az előadó. A többi előadó a Sáfárság Munkacsoport tagjai: Dr. Szűcs Zoltán, Horváth István, Kovács Zoltán, Dr. Kovács György, Kapocs Attila, valamint idősebb Kovács Géza.

A résztvevők 13 gyülekezetből jöttek, de a legtöbben az Autonóm Gyülekezetből.

A második nap, kedden, hat előadás hangzott el, hasonlóan a hétfői naphoz. Mindkét nap végén fórumot tartottunk, ahol volt lehetőség a személyes bizonyságokra is. Sok ember mondta el élményét, elkötelezettségét az Úr iránt.

A végén odaszánó imát mondtunk el Istennek és oklevelet osztottunk ki a konferencia résztvevőinek.

Isten áldása és jelenléte volt velünk, éreztük szeretetét, jóságát.

Bár a téma nehéz, sokszor a válasz sem egyszerű az élet nagy kérdéseire, de Isten igéje és az előadók tanácsa segített világossá tenni a sáfárság értelmezését és megélését a hétköznapokban.

Hálásak vagyunk Isten kimondhatatlan ajándékáért, Jézusért, hogy szólhatunk róla és járhatunk az Ő nyomán, éljünk jó sáfárként a ?szürke? hétköznapokban, de az Ő világosságában.

Egy keceli testvér, aki interneten talált meg minket, mondta el bizonyságtételében, hogy az egész országban kellene ezt az anyagot terjeszteni, mert minden magyar embernek tudnia kellene ezeket.

Jusson el ez az ige mindenkihez! Mi is ezt szeretnénk!